Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S…

Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S…
Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S…
Beskrivning av Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S…

Sex oerhört modiga unga kvinnor i världen låter oss vara med och dela deras vardag. Både i glädje och i sorg.
Att våga visa upp sina liv för andra kräver mycket styrka. Det har dessa kvinnor.
Följ med på en resa runt hela vår jord och möt sex unga kvinnor en i varje världsdel alla födda i slutet av 1970-talet – alldeles vanliga unika kvinnor: Jasminah Moitsi Sydafrika Hoâng lan Húóng Vietnam Santusa Atahuichi Choque Bolivia Vilda Johanna Kvist Sverige Mama Toumiti Matangaro Makita Cooköarna
och Larina Christine Pelbath USA.

»Det har varit en helt fantastisk resa att träffa dessa kvinnor på väg in i vuxen­livet i skiftande miljöer och med olika förutsättningar. Att det finns olikheter är inte förvånande men att upptäcka att det finns så mycket likheter överraskade mig lite grann. Drömmar och tankar om framtiden är väldigt lika hos alla kvinnorna
– oavsett vart i världen de bor.
Jag är glad att kunna dela med mig av det jag upplevt tillsammans med dessa kvinnor och att i bilder få föra vidare deras historia till andra kvinnor män unga och gamla. Jag har försökt göra det med ödmjukhet och det jag beskriver i mina bilder är sett ur mitt perspektiv.
Maja Suslin

Livsprojekt »Qvinna i Världen startade 1996 och kommer att avslutas 2046.

Läs mer om Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S…...


Sök bästa pris på Frideborgsdotter Ingrid Qvinna I Världen – S… hos: