Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder

Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder
Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder
Beskrivning av Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder

Photoshop är ett avancerat bildredigeringsprogram där du kan bearbeta och förbättra dina digitala bilder på en mängd olika sätt. I den här boken kommer du att få lära dig använda de viktigaste funktionerna i programmet till exempel att markera och frilägga objekt beskära bilder använda mönster och arbeta med lager. I boken beskriver vi också hur du använder olika målarverktyg samt skapar övertoningar former skriver texter och använder olika stilar.

I Photoshop finns flera olika retuscheringsverktyg som du kan använda för att ta bort röda ögon och oönskade element i en bild. Du får bland annat lära dig att använda lagningspenseln klonstämpeln samt de innehållsmedvetna verktygen för lagning fyllning och flyttning. Vi tittar även på hur du kan göra olika justeringar i bilderna för att korrigera exempelvis färger intensitet kontrast skärpa skuggor och högdagrar samt för att göra om en färgbild till svartvit. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Läs mer om Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder...


Sök bästa pris på Friberg Iréne Photoshop Cc Grunder hos: