Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder

Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder
Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder
Beskrivning av Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder

InDesign är ett flexibelt layoutprogram som hjälper dig i arbetet med att skapa informationsmaterial för både tryck och olika typer av skärmar. I den här boken kommer du att få lära dig grunderna i programmet till exempel om arbetsytan färghantering och verktyg. Du får även kunskap om hur text infogas bilder monteras figursättning av objekt i text val och hantering av olika sidstorlekar alternativa layouter hur du skapar flersidiga dokument länkhantering spaltindelning samt vad du ska tänka på vid utskrift.

I Indesign finns det flera olika effekter som du kan använda för att göra sidor mer intressanta. Effekter kan användas på text och bild och i boken lär du dig bland annat om skuggor ludd och övertoning. Ett helt kapitel ägnas åt konsten att hantera banor med hjälp av ritstiftet som används för att forma mer eller mindre komplicerade banor. Du får också inblick i Adobe Bridge ett alternativ till operativsystemets filhanterare samt kunskaper i typografi. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Läs mer om Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder...


Sök bästa pris på Friberg Iréne Indesign Cs6 Grunder hos: