Frey James Sista Testamentet

Frey James Sista Testamentet
Frey James Sista Testamentet
Beskrivning av Frey James Sista Testamentet

Författaren James Frey väckte stor uppmärksamhet med bästsäljarna Tusen små bitar och Min vän Leonard som sålt miljontals världen över. Berättelserna uppgavs vara helt självupplevda vilket skapade stor skandal då det visade sig att de inte riktigt höll sig till sanningen trots allt. Sista testamentet är James Freys tredje bok utgiven i Sverige och har omtalats som hans mest kontroversiella hittills.

Om han förändrade ditt liv skulle du då börja tro?

Ryktet går att Messias är återuppstånden. Att han lever på
New Yorks gator där han helar människor och utför mirakel.
Ben Zion Avrohom är den anonyme mannen med den trasiga bakgrunden som mirakulöst överlever en fruktansvärd olycka. Och när han vaknar upp ur sin svåra koma verkar han besitta samma överjordiska krafter som Nya testamentet tillskriver Kristus.
Vem är Ben Zion? Är Messias återkommen? Ben själv svarar på frågan med orden om du säger så. Men kan verkligen en man som till det yttre närmast liknar en knarkare och som promiskuöst ligger med både män och kvinnor vara vår frälsare?
Sista testamentet berättar historien om människorna som möter Ben Zion om hur han förändrar deras liv. Om hur hans budskap om kärlek och sex vägran att erkänna myndigheterna och hans fördömande av religionen blir ett hot mot den etablerade ordningen vilket oundvikligen leder till det tragiska slutet.

Läs mer om Frey James Sista Testamentet...


Sök bästa pris på Frey James Sista Testamentet hos: