Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan …

Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan …
Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan …
Beskrivning av Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan …

Baka extra gott och glutenfritt fikabröd.

Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok Nytt bröd kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!

Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl bovete potatismjöl havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.

Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd prinsessbakelser hallongrottor krämbullar banoffee pies havrekakor sockerkakor schackrutor och munkar.

Jessica Frej medverkade i Sveriges Mästerkock 2011 och har varit programledare för Mitt kök i TV4. Hon är kursledare föreläsare och matskribent.
Maria Blohm har skapat kurskonceptet Bageritekniker för hemmabagare och leder Kungsörnens Bakademin. Hon är kursledare föreläsare och teknikskribent.

Läs mer om Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan …...


Sök bästa pris på Frej Jessica Nytt Fikabröd – Baka Gott Utan … hos: