Fredriksson Anna Sommarhuset

Fredriksson Anna Sommarhuset
Fredriksson Anna Sommarhuset
Beskrivning av Fredriksson Anna Sommarhuset

BONUS!INKLUDERAR INTERVJU MED ANNA FREDRIKSSON!
Eva står tyst. Hon behöver inte berätta att senaste gången hon träffade Anders och Maja var en kort stund i köket hemma hos mamma när hon fyllde sextiofem.

Eva har inte haft någon kontakt med sina yngre syskon på många år. Hon har nästan slutat tänka på dem när hennes mamma oväntat dör och hon måste träffa Anders och Maja vid begravningen.

Ingenting har förändrats de är som främlingar inför varandra och snart är de inbegripna i en bitter arvstvist. Eva har sett det som en självklarhet att hon ensam ska ta över sin mammas älskade sommarhus i skärgården men syskonen vill sälja så snart som möjligt.

Eva flyr ut till sommarhuset men bara ett par dagar senare dyker Anders och Maja upp med sina familjer i släptåg för att förbereda huset inför försäljning. Under de veckor som följer vänds Evas liv upp och ner. Huset fylls av andras ägodelar röster och vanor. Eva tvingas lära känna sina syskon på nytt men frågan är om de någonsin kan hitta tillbaka till varandra.

BONUS: MP3-versionen inkluderar intervju med Anna Fredriksson! Storyn bakom boken och om vägen från manusförfattare till romanförfattare.

OM FÖRFATTAREN
Anna Fredriksson född 1966 är manusförfattare och har skrivit manus till en rad tv-serier och filmer bland annat Rederiet Pelle Svanslös Wallander och Maria Wern samt Sprängaren och Tjenare Kungen. Anna är bosatt i Stockholm med man och tre söner. Sommarhuset är hennes debutroman.

OM UPPLÄSAREN
Louise Raeder är skådespelare och sångerska och har medverkat i ett flertal filmer bland annat Lasse Hallströms Barnen i Bullerbyn-filmer TV-serier som Ronja Rövardotter Goda Grannar och Sjätte dagen samt teaterproduktioner.

Varmt välkommen att följa ljudboken via vår Facebookgrupp: A Nice Noise.

Läs mer om Fredriksson Anna Sommarhuset...


Sök bästa pris på Fredriksson Anna Sommarhuset hos: