Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader …

Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader …
Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader …
Beskrivning av Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader …

Kanske har du funderat på att damma av cykeln och ge dig ut på en tur i Stockholmsområdet. Då kan ’Alla dessa cykelpromenader i Stockholmstrakten’ komma väl till pass. Eva-Karin Gyllenberg DN.

Ny reviderad upplaga av populär bok!

Stockholmarna cyklar mer för varje år. Under den varmare årstiden rör sig dagligen 100 000 cyklister i Stockholms stad. Det är en siffra som fördubblats under de tio senaste åren.

I Alla dessa cykelpromenader presenteras 32 mil cykelpromenader i Stockholm och Stockholms omgivningar med kartor kulturhistoria kommunikationer och caféer längs vägen. Boken är rikt illustrerad i färg.

Följ med till Ekoparken Nackareservatet Edsviken och Mälarens stränder. Upptäck pärlor på Utö Lidingö och i Rosersberg. Cykla i Tyresta och Dalarö. Författarna berättar ingående om intressanta byggnader och annan spännande stockholmshistoria.

Varje cykelpromenad är tänkt som en dagsutflykt men beroende på takt och tid kan du välja en eller flera sträckor. Längs alla cykelsträckor finns möjlighet att stanna till vid mysiga fik eller matställen. Men du kan själv välja om din cykeltur ska hålla låg budget med egen matsäck eller bli en lyxvariant med övernattning och middag.

I särskilda avsnitt berättar författarna om cykelleder om allemänsrätten och ger tips på användbara adresser. Vilka bestämmelser som gäller för cykel på pendeltåg och bussar berörs också.

Så här skriver författarna själva i bokens förord om glädjen med att cykla:

Den här boken har kommit till för att vi tycker det är så roligt att cykla. Att cykla ger en känsla av frihet. Man kommer nära både staden och naturen nära dofter och synintryck. Man känner vinden och kan trampa på i sin egen takt samtidigt som man kommer till ställen dit det är för långt att gå och dit bilen inte kan nå.

Läs mer om Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader …...


Sök bästa pris på Fredriksson Anna Alla Dessa Cykelpromenader … hos: