Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster

Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster
Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster
Beskrivning av Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster

Ett praktverk om flygmotorer – 700 sidor hyllning till de
ingenjörer och tekniker på marken som håller planen i luften.

Flygmotorns historia och utveckling har inte skrivits förrän nu. Flygningen har alltid haft en romantisk gloria stiliga flygare har passerat på löpande band i filmer och kvinnorna har charmats. Men hjärtat i flygningen själva flygmotorn har inte fått något romantisk skimmer trots att det är motorn som drivit utvecklingen framåt från kolvmotor turboprop och

Läs mer om Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster...


Sök bästa pris på Från Vampire till Viggen : mitt liv som flygmotoringenjör händelser och hågkomster hos: