Fragoso Margaux Tiger Tiger

Fragoso Margaux Tiger Tiger
Fragoso Margaux Tiger Tiger
Beskrivning av Fragoso Margaux Tiger Tiger

Hon var sju år.
Han var femtioett.
En sann historia

En solig sommardag simmar Margaux fram till den femtioettårige Peter i den allmänna poolen och frågar: Får jag leka med dig? Från den dagen blir han inte bara hennes lekkamrat och beskyddare utan också hennes plågoande. Det är ett förhållande som kommer att vara i femton år.

Med tiden tar Peter på ett försåtligt sätt över rollen som Margaux lekkamrat pappa älskare och erövrare. Charmig och frånstötande varm och våldsam kärleksfull och manipulativ Peter nästlar sig in i varje del av Margauxs liv. Flickan som en gång bubblat av fantasi och tillgivenhet växer upp till en ung kvinna utan livsglädje känslostum och på gränsen till självmord.

Genom att skriva Tiger tiger har Margaux Fragoso försökt lindra den smärta hon burit på i många år. Hon ger oss en skrämmande klarsynt inblick i en pedofils tankevärld.
Med lyrisk och smärtsam skärpa har Margaux utan att rygga tillbaka för något utforskat sitt livs mörkaste händelser. Berättelsen vittnar om den helande kraften som finns i att våga minnas och föra fram sanningen i ljuset. ’Tiger tiger’ går rakt in och skakar om

Svenska Dagbladet

Den kommer att sätta igång tusen samtal. Omskakande avslöjande och orädd Som berättelse om ett offer är den gripande som litteratur betraktande en triumf.
Alice Sebold författare till Flickan från ovan

Det är en inifrånberättelse om det mest förbjudna. Jag har aldrig läst något liknande vuxna har något överraskande att lära sig av den här berättelsen.
Suzanne Osten Tara

Att försöka piffa upp en berättelse med positiva anekdoter där inget ljus finns är förstås inte ett alternativ. Och med tanke på att hon faktiskt genomlevt detta helvete i fjorton år är jag som läsare åtminstone skyldig att orka läsa om det. Det är bara att tugga i sig.
UNT

Läs mer om Fragoso Margaux Tiger Tiger...


Sök bästa pris på Fragoso Margaux Tiger Tiger hos: