Foss Lise På Vandring Genom Europa

Foss Lise På Vandring Genom Europa
Foss Lise På Vandring Genom Europa
Beskrivning av Foss Lise På Vandring Genom Europa

Spännande vandring genom Europa!

Europa är sammanknutet av en stor mängd vandringsleder som går kors och tvärs över landsgränserna. Det finns totalt 11 sådana E-markerade långvandringsleder. Lise Foss har vandrat utvalda delar av E1 från Sorrento i Italien och norrut genom varierande landskap och vidare genom Schweiz Tyskland Danmark och Sverige. Hon har vandrat genom storlagen natur och frodiga jordbrukslandskap genom medeltida byar och moderna storstäder.

Med text och bilder beskriver Lise Foss sin vandring människorna hon möter naturen historia sevärdheter och pittoreska restauranger. Boken är full av praktiska råd och information för den som vill vandra längs E-lederna på egen hand. Detta är vandringsturer för både kropp och själ antingen man planerar att själv ge sig iväg eller nöjer sig med att njuta av att läsa om dem i favoritfåtöljen. Detta är inte en guidebok utan en inspirationsbok för att njuta av reseskildringen och få inspiration för egna turer längs europalederna.

Boken är rikt illustrerad med kartor och fotografi er.

Lise Foss är resejournalist med natur kultur och historia som huvudintresse. Hon har 40 års erfarenhet från norsk TV som producent av dokumentärer och som journalist. Hon har mottagit flera internationella priser för sina program och är ordförande i Foreningen Norske Reiselivsjournalister.

Läs mer om Foss Lise På Vandring Genom Europa...


Sök bästa pris på Foss Lise På Vandring Genom Europa hos: