Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa

Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa
Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa
Beskrivning av Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa

Gränsläs vandring genom Europa!

Lise Foss tar oss denna gång med på en vandring längs utvalda delar av E/2 från Skottlands västkust till den franska Rivieran. Vandringen går längs havet över berg och ljunghedar förbi slott och byar långs floder och kanaler genom djupa skogar frodiga kulturlandskap och vinodlingar.

Med text och bilder beskriver Lise Foss sin vandring människorna hon möter naturen historia sevärdheter och traditioner i Skottland England Belgien Luxemburg och Frankrike. Boken innehåller praktiska råd och information för den som vill vandra längs E-lederna på egen hand.

Detta är vandringsturer för både kropp och själ antingen man planerar att själv ge sig iväg eller nöjer sig med att njuta av att läsa om dem i favoritfåtöljen. Boken är rikt illustrerad med kartor och fotografier.

Lise Foss är resejournalist med natur kultur och historia som huvudintresse. Hon har 40 års erfarenhet från norsk TV som producent av dokumentärer och som journalist. Hon har mottagit flera internationella priser för sina program och är ordförande i Foreningen Norske Reiselivsjournalister.

Format 170×240. Påkostad produktion med hårda pärmar och skyddsomslag. 240 sidor.

Förlag: Vildmarksbiblioteket

Läs mer om Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa...


Sök bästa pris på Foss Lise Gränslös Vandring Genom Europa hos: