Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H…

Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H…
Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H…
Beskrivning av Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H…

Vill du skapa din framtid?

Tusentals högskoleelever företagsledare och privatpersoner har använt boken Skapa din framtid för att uppnå bättre resultat i livet oavsett inom vilket område. Skapa din framtid är en handbok inom ledarskap och personlig utveckling som ger dig de verktyg du behöver för att förstå din omgivning dig själv och kunna leda dig själv eller en grupp på bästa sätt. En bok som väcker många nya tankar oavsett hur erfaren man är.

Författaren till boken är beteendevetaren Carl-Johan Forssén Ehrlin. Under åtta år jobbade han aktivt med att coacha chefer och privatpersoner med framgångsrikt resultat. Han var också föreläsare och hjälpte många att upptäcka sin potential och att bli bättre på att leda sig själva och andra. Idag jobbar han heltid som författare.

Carl-Johan har med sina breda tvärvetenskapliga kunskaper hittat ett antal verktyg som behövs för att utveckla sig själv och för att hjälpa andra att utvecklas. Dessa verktyg har han samlat i sin debuterande bok Skapa din framtid!

En välskriven bok som är lätt att ta till sig med lärdomar som har förändrat mitt liv! – Petra

När jag läste Skapa din framtid insåg jag hur tokigt jag ibland hade tänkt i livet och började agera på ett annat sätt som gett mig mycket mer lycka och framgång i livet. – Per

När jag insåg att ansvaret för min framtid låg i mina händer blev jag rädd. När jag väl omfamnade den tanken blev livet mycket mer roligt och utvecklande. Jag valde att leva livet på topp! – Alexander

Min roll som chef och ledare förändrades totalt efter att jag började applicera de lärdomar Carl-Johan ger i boken. Som resultat blev jag i år vald till årets chef på vår arbetsplats. – Tina

Är du redo att skapa Din framtid?

Läs mer om Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H…...


Sök bästa pris på Forssén Carl- Johan Skapa Din Framtid! – En H… hos: