Fitch Stona De Illasinnade

Fitch Stona De Illasinnade
Fitch Stona De Illasinnade
Beskrivning av Fitch Stona De Illasinnade

Amerikanen Eliott Gast är en man med sinne för livets extravaganser och han glider fram i tillvaron utan vare sig barn eller fiender. Inom finansvärlden rör han sig som en skugga en anonym äktenskapsmäklare för potentiella affärspartners.
Ingen blir därför mer förvånad än Eliott själv när han tvingas in i en bil på öppen gata i Bryssel efter ännu en exklusiv affärsmiddag. Brutalt inlåst i en fullständigt vitmålad lägenhet är han till en början övertygad om att kidnapparna tagit fel person.
Men efterhand blir Eliott varse att han är en noga utvald marionett i en psykologiskt men även fysiskt våldsam live-show på nätet. En allt större publik får rösta om hans fortsatta öde. Med sinnrika tortyrmetoder vill de extremistiska gisslantagarna ställa honom och allt han står för till svars.
De illasinnade är en ovanligt otäck thriller men med försonande drag och politisk udd. Dess skakande och tankeväckande innehåll påminner oss om att ondskan har många ansikten.

»Häpnadsväckande genomförd och upprörande med vad den har att säga om vår tid. J.M. Coetzee nobelpristagare i litteratur

»En superb thriller som får knogarna att vitna. Extrema våldsamheter blandas med mångbottnade åsikter om terrorism globalisering och internetvoyeurism.
Doug Johnstone Independent on Sunday

Läs mer om Fitch Stona De Illasinnade...


Sök bästa pris på Fitch Stona De Illasinnade hos: