Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer

Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer
Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer
Beskrivning av Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer

En berättelse om den villkorslösa kärlek som bara en mor kan känna för sitt barn

Grace Connollys treårige son Jack är svårt sjuk i en ovanlig sjukdom och Grace vakar ständigt vid hans sida. Samtidigt som hon helhjärtat engagerar sig i sonens behandlingar blossar en gammal kärlek upp på nytt ? bakom ryggen på sin man Stephen börjar Grace träffa sin ungdomskärlek Noah.

En dag kommer en anmälan mot Grace in och hela hennes värld rämnar. Någon tycker att hon visar symptom av Münchhausen by proxy ? en störning där modern överdriver och förvärrar sitt barns sjukdomstillstånd för att få uppmärksamhet. Utredarna hävdar att hon passar perfekt in i sjukdomsprofilen. Och snart kommer anklagelserna mot Grace även från personer i hennes omedelbara närhet. Vem har anmält henne? Vem vill henne så illa? Grace tvingas tvivla på allt och alla doktorer vänner och även sin egen familj.

Detta är en gripande och engagerande berättelse om den gränslösa kärleken till ett barn. Författaren Maribeth Fischer beskriver Graces kamp för att bli trodd och få upprättelse med en enorm vitalitet och inlevelse. Ett liv i mina händer lämnar ingen oberörd.

Maribeth Fischer är amerikanska och har tidigare vunnit Pushcartpriset för sin förra bok The Language of Good-bye. Efter universitetsexamen i ?Creative Writing? har hon själv undervisat i ämnet. Detta är hennes första bok på svenska.

Läs mer om Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer...


Sök bästa pris på Fischer Maribeth Ett Liv I Mina Händer hos: