Feist Raymond E. Gudadråparen

Feist Raymond E. Gudadråparen
Feist Raymond E. Gudadråparen
Beskrivning av Feist Raymond E. Gudadråparen

Den tredje och sista delen i serien är en dramatisk final på händelserna i de två tidigare böckerna. Feist behåller greppet om läsaren till de allra sista sidorna.

Gruppen från Skuggornas väktare med magikern Pug och den gåtfulle lille Nakor tränger allt längre in i dasatiernas mörka och våldsamma värld där de slutligen når Den mörkes grotta. Den gigantiske guden är en osannolik formlös varelse med ett huvud utan ansikte. Han livnär sig på sina egna undersåtar för att bli mäktigare. Pug och de andra ser med fasa hur kroppar slukas av Den mörke och försvinner genom en osynlig mun.
Samtidigt har den sluge Leso Varen antagit skepnaden av en trollkarl vid magikernas innersta krets Församlingen i världen Kelewan. Han har hjälpt två dasatiska dödspräster att ovanför Den mörkes grotta öppna en rämna till Kelewan som snabbt växer till en globliknande form och förgör allt i sin väg. Pug återvänder till Kelewan och Församlingen för att möta hotet. Kanske står Midkemia på tur härnäst?
Leso Varen tar sig under tiden till Den mörkes grotta det är som om någonting driver honom dit. Men där nere i mörkret väntar Nakor. Han är den ende som kan frigöra vapnet som Leso Varen ovetande bär inom sig – Gudadråparen.

Läs mer om Feist Raymond E. Gudadråparen...


Sök bästa pris på Feist Raymond E. Gudadråparen hos: