Fält Lars Uteliv På Vintern

Fält Lars Uteliv På Vintern
Fält Lars Uteliv På Vintern
Beskrivning av Fält Lars Uteliv På Vintern

Intresset för uteliv växer allt snabbare men kunskaper om hur man rör sig ute i naturen på vintern och vad man ska göra om det värsta händer saknas ofta. Därför behövs Lars Fälts gedigna väl utprovade kunskaper om uteliv mer än någonsin.

Nu startar Vildmarksbiblioteket en ny serie med Lars Fälts omfattande material och det framställningssätt som är så välkänt och populärt men med nybearbetade texter och i en ny form. Först ut är en ny uppdaterad utgåva av materialet från boken Vinterfärden nu med titeln Uteliv på vintern.

En viktig del i att Lars Fälts böcker är så populära är de fantastiska illustrationerna med sin speciella stil samtliga framställda av nyss bortgångne Alf Lannerbäck. Dessa illustrationer är ofta små konstverk i sig och ger böckerna en alldeles särskild prägel.

Lars Fält har under många år varit en av de viktigaste svenska källorna när det uteliv och överlevnad och han är även erkänd internationellt. Han var tidigare chef för Försvarets Överlevnadsskola och håller fortfarande välbesökta kurser inom området med deltagare från hela världen.

Förutom de ovan nämnda titlarna har han tidigare tillsammans med Bo Weslien gett ut boken Skogsliv
återupptäck kunskaper för naturnära liv och färder i skogslandet på Vildmarksbiblioteket.

Läs mer om Fält Lars Uteliv På Vintern...


Sök bästa pris på Fält Lars Uteliv På Vintern hos: