Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga

Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga
Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga
Beskrivning av Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga

Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött välja hantera tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning foder slakt mörning och kön påverkar köttets kvalitet vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar steker rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.

Kött är en omfattande faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman köpguide hanteringstips tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt kalv fläsk lamm vilt och fågel.

Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.

Se filmerna här.

Läs mer om Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga...


Sök bästa pris på Fällman Håkan Kött – Välja Hantera Tillaga hos: