Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge…

Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge…
Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge…
Beskrivning av Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge…

Mammalivet oretuscherat!

Här är motpolen till glossiga mamma­magasin och tillrättalagda bebisböcker. Varsågod! Den oretuscherade versionen om hur det är att bli mamma – den som innehåller hormoner hemorrojder och bajskatastrofer! Var beredd på att bli rörd till tårar och gråta av skratt. Hög igenkänningsfaktor utlovas! Du är inte ensam om att tycka att du har världens mest underbara (skit)unge.

Den här boken är ensam i sitt slag och helt underbart skriven! En gåva från två operfekta mammor till alla andra mammor eller blivande. Och alla pappor som vill hänga med i sväng(ning)arna.

Vi får följa familjerna där barnen Mira och Malte står i centrum från att de ligger i magen till att de börjar på dagis. Texterna följer kro­nologiskt barnens ålder och illustreras emellanåt med träffsäkra illustrationer och foton i färg.

Kollegorna och vännerna Sofia Falk och Therese Krupa Syllner blev mammor med en månads mel­lanrum till Malte och Mira. De upptäckte genast sidor av mammalivet som ingen hade föreberett dem på. De startade bloggen Hormoner och hemorrojder även känd som Inga konstigheter som snabbt blev en braksuccé. Bloggen nominerades till tidskriften Mamas tävling Årets bloggmama 2012 en tävling som de vann! Boken samlar de bästa inläggen från bloggen plus extramaterial.

Läs mer om Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge…...


Sök bästa pris på Falk Sofia Hormoner & Hemorrojder – Sanninge… hos: