Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie

Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie
Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie
Beskrivning av Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie

Läs helsidesartikeln i Expressen 081212 »

Säg elitserien – och de flesta förknippar ordet med Sveriges högsta serie i ishockey. Ingen annan svensk serie följs varje år av lika många åskådare totalt sett och ingen annan svensk serie snackas det lika mycket om land och rike runt som ishockeyns elitserie.
Journalisten Jonas Fahlman har följt topphockeyn på nära håll sedan barnsben. Han såg sin första elitseriematch på 70-talet och har sedan 80-talet skrivit om sport i allmänhet och hockey i synnerhet. I samarbete med Idrottsförlaget berättar han nu hela historien om allt väsentligt som hänt i och kring elitserien sedan första pucken släpptes hösten 1975.
Boken bjuder bland annat på intressanta anekdoter nostalgiska tillbakablickar och fyllig statistik. Allt berättas med hockeyspråkets karaktäristiska stil – rappt roligt och resultatinriktat. Det bjuds på exklusiva intervjuer med över 30 av de mest färgstarka spelarprofilerna som bidragit till showen – från gamla hjältar som Börje Salming och Håkan Loob till moderna superstjärnor som Peter Forsberg och Henrik Zetterberg.
Alla 21 klubbarna som spelat i elitserien behandlas dessutom i separata avsnitt om sina respektive år i eliten – uppifrån den vinnarvana maktfaktorn Färjestad ner till den vilda uppstickaren Väsby.
Här är den första kompletta storyn om en folkkär 30-plussare – Alla tiders elitserie.

Läs mer om Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie...


Sök bästa pris på Fahlman Jonas Alla Tiders Elitserie hos: