Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö…

Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö…
Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö…
Beskrivning av Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö…

Från sprit till krus är en biografisk fotobok som i motsats till vad titeln antyder inte alls handlar om skånska dryckesvanor. Ängeholmsfotografen Lena Evertsson har sedan hösten 2012 sökt upp intervjuat och fotograferat spännande och intressanta personer i samtliga de kommuner som ingår i Familjen Helsingborg.

Spriten i titeln avser ättikssprit från Perstorp. Krusen hittar vi i Höganäs och läser vi vidare i undertiteln så är ju lergöken en symbol på Evertssons hemort Ängelholm ärtorna hittar hon i Bjuv och pärlorna avser Helsingborgs gamla varumärke Sundets Pärla. Svinen däremot är ett tillägg som bokens förläggare Anders Nyman lade till bara för att smutsa ner titeln lite men svin – och då pratar vi om djuret – hittas ju ärligt talat lite överallt i den nordvästskånska myllan.

Elva kommuner tretton personligheter och en kåseriinfluerad beskrivning av de alla som Ulf Månsson levererat med skärpa och precision gör Från sprit till krus till en trevlig och rolig bok som platsar överallt i det skånska samhället från såväl hotellrum och offentliga miljöer till ditt eget vardagsrumsbord där den garanterat kommer att väcka intresse och fascination bland dina påhälsande släkt och vänner.

Läs mer om Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö…...


Sök bästa pris på Evertsson Lena Från Sprit Till Krus – Via Gö… hos: