Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb…

Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb…
Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb…
Beskrivning av Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb…

Hur överlever en ung man hela sin familjs död och hur lyckas han skapa något meningsfullt av sitt eget liv?

Mark Oliver Everett växer upp tillsammans med sin syster Liz i en villaförort i Virginia USA. De lämnas vind för våg av en mamma som ständigt slåss mot depressioner samtidigt som deras pappa Hugh Everett en excentrisk och berömd kvantfysiker är frånvarande och konstant besatt av sina parallella universum. Mark förlorar sin far i en hjärtattack inte långt därefter drabbas systern av schizofreni som leder till självmord – och hans mor tynar bort i cancer. Mark lyckas med sitt rockband Eels hitta ett sätt att kanalisera tragedierna och skapa kritikerrosad musik som leder honom mot toppen samtidigt som allt rasar runtomkring.

Saker och ting som barnbarnen borde veta är mer än bara ännu en musikers självbiografi det är en liten pärla till bok en målande och gripande berättelse om rockmusik död galenskap kärlek och en barndom som var befängd stundtals tragisk och alltid osäker.

Everett har valt rätt historier att berätta. Det är en ovanlig gåva bland memoarförfattare. Man känner full tillit till det som flödar från Everetts tangentbord. Boken är finstämd och rörande. – The Sunday Times

Läs mer om Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb…...


Sök bästa pris på Everett Mark Oliver Saker Och Ting Som Barnb… hos: