Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
Beskrivning av Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

I boken granskar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm historien bakom våra kostråd. Rådet att dra ner på fettet skulle göra oss smalare. Men det har blivit precis tvärt om. En epidemi av fetma och diabetes har drabbat stora delar av världen. Istället för fett har vi börjat äta socker. Aldrig tidigare har mänskligheten frossat i så mycket godis läsk och bakverk.

Ann Fernholm berättar hur vårt söta blod ger en inflammation som skadar hjärta och hjärna. Socker och snabba kolhydrater triggar

Läs mer om Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker...


Sök bästa pris på Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker hos: