Eriksson Sofia Utsidorna

Eriksson Sofia Utsidorna
Eriksson Sofia Utsidorna
Beskrivning av Eriksson Sofia Utsidorna

?Min bok heter Utsidorna och berättelsen i sig själv handlar om att existera i ytterkanterna om att inte höra hemma någonstans med någon annan eller med sig själv. Den yttre ramen för berättelsen ligger i att den handlar om en mycket ensam rädd och förvirrad ung kvinna på gränsen till existentiellt vanvett. Det enda hon vill är hitta ett hem i en värld som hon inte förstår och som hon fruktar. Hon är en förlorad en utstött och en självplågare. Hennes enda vän är en nalle vid namn Saga och hennes ensamma grundpelare är hennes moder. Hon kallas för Lillan och hennes namn är hemligt för att ingen skall veta vem hon är inte de andra och inte du. Texten är abstrakt och det är själva grundidén. Meningen med Utsidorna är att den som läser skall kunna göra berättelsen till sin egen den syftar till att vara tolkningsbar. Du som läsare skall kunna bli din egen allvetande berättare eller mysterielösare. Den värld som står till låns är mörk men inte utan hopp. Det finns ett hem att finna även för de mest utstötta. Lillan längtar efter att hitta någon någon med ett helt vanligt namn. Hon hittar Per och i Per finns det som Lillan alltid sökt. En plats att vara sig själv och vara säker.?
Sofia Eriksson

Om min person kan som för alla många saker skrivas. Det som är av vikt är att jag världen genom bilder rörliga och stilla. Jag känner mina känslor och lär känna min själ genom musik. Förklarar allt detta genom de ord som jag skriver. I övrigt tycker jag om katter men tål inte deras päls. Vintern får mig att vilja fly och jag gillar inte yta slöseri eller regn på advent. Jag är 27 år gammal men känner mig ibland som 67 och ibland som 17. Tycker det är viktigt att se det roliga i allt men även kunna hantera det allvarliga. Född och uppvuxen i Norrbottens län och har avlagtt lärarexamen i Umeå. Jag förväntas kunna mycket om vårt vackra språk och även historia men eftersom jag ännu inte har en fast tjänst så låtsas jag som om jag kan andra ämnen såsom matematik och tyska. En av de största sakerna som jag gjort i mitt liv var att backpacka genom Europa med en rullväska. Om du inte ser det humoristiska i det så kan vi nog tyvärr inte bli kompisar

Läs mer om Eriksson Sofia Utsidorna...


Sök bästa pris på Eriksson Sofia Utsidorna hos: