Engvall Caroline Skamfläck

Engvall Caroline Skamfläck
Engvall Caroline Skamfläck
Beskrivning av Engvall Caroline Skamfläck

Sandra är tjejen som har växt upp på en av Sveriges finaste gator just bredvid Strandvägen i Stockholm. Perfekt yta. Ingen kunde ana att hon lät äldre män våldta henne medan hon låtsades sova över hos sin kompis.

När Nadja var 15 år spreds nakenbilder på henne i skolan. Kroppen tappade betydelse. Hon kunde lika gärna använda den till det enda hon var riktigt bra på – sex.

Jocke är 17-åringen som låter sig utnyttjas av våldsamma sexköpare. För pengarna försörjer han sig själv och sin pappa.

Sandra Nadja och Jocke är en bild av ett nytt Sverige något vi gärna vill blunda för. Alla var barn när de började sälja och ha sex för att försöka låta ångesten i själen pysa ut. Tyvärr finns Sandra Nadja och Jocke på riktigt.

Berättelser som deras finns överallt runt omkring oss. I alla svenska städer och byar. I alla samhällsklasser. Med hjälp av ord våld och hot står våra barn ut med allt sexköparna gör med dem samtidigt som de kämpar för att bevara sin största hemlighet.

Skamfläck är en skakande historia skickligt sammanflätad av Caroline Engvall författarinnan bakom försäljningssuccén 14 år till salu. Idag föreläser Caroline om unga som skadar sig själva med sex och förutom den mycket starka historien i Skamfläck presenteras även ett fråga-svar-block för föräldrar kompisar och andra engagerade.

Skamfläck utkommer även som ljudbok och kommer att bli föremål för en dramatisk medieexponering.

Läs mer om Engvall Caroline Skamfläck...


Sök bästa pris på Engvall Caroline Skamfläck hos: