Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E…

Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E…
Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E…
Beskrivning av Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E…

Något som knappast undgår någon är väl att jag började slita hårt för att dra in pengar redan som 10-åring och att det först är de senaste 20 åren som livet lugnar sig något. Förmodligen en av anledningarna till att jag njuter så mycket av tiden som pensionär men inte den enda. Trots att barndomen är splittrad och arbetsam lär jag mig saker som jag har nytta av hela livet och då menar jag inte främst det praktiska. Å ena sidan har min inställning alltid varit att det inte finns några svåra saker utan det är bara att bita ihop och försöka igen tills man är nöjd. Svårigheter är till för att övervinnas. Så har det varit hela mitt liv och det är det som är själva livet. Några av mina närmaste tycker att jag är envis men det är nog det som har gjort mig till den jag är. Å andra sidan har det alltid känts bättre att ta det säkra före det osäkra för man kan aldrig veta vad som väntar runt hörnet. Em inställning som betyder att jag har missat en del chanser men samtidigt har stått på fast grund under redans gång. Lagom till sin 75-års dag tecknar Kenneth Emanuelsson ned sina personliga minnen från livet samtidigt som han försöker fånga tidsandan. Ibland är berättelsen detaljerad ibland svepande men jag antar att det är så minnet fungerar – i alla fall gör mitt det.

Läs mer om Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E…...


Sök bästa pris på Emanuelsson Kenneth Du Heter Inte Björk! – E… hos: