Ellnebrand Rolf Remake Ikea

Ellnebrand Rolf Remake Ikea
Ellnebrand Rolf Remake Ikea
Beskrivning av Ellnebrand Rolf Remake Ikea

REMAKE IKEA
Idéer och inspiration för en egen stil

Gör om förnya och förläng livet på din Ikeamöbel.

I vår utkommer en från Ikea fristående handbok med ett 70-tal inredningsprojekt som ger inspiration för en egen stil hemma där utgångspunkten är produkter från Ikea.

I boken medverkar amatörer professionella inredare designers och andra som gett sig i kast med att göra om sin Ikea-produkt. Kreativiteten ser inga gränser.

Ett antal projekt för vardagsrum hall sovrum kök matplats och inte minst för barnrum presenteras. Det är smarta och roliga lösningar allt för att skapa en egen stil och personlig inredning.

Det handlar om att anpassa Ikea till ditt hem och dina behov. Att gå från standard till något specifikt. Här finns idéerna steg för steg-beskrivningar och tillbehören. De flesta projekten klarar alla av vissa tar lite längre tid.

Har du hört talas om ikeahackers.net? Det är en bred internationell DIY-rörelse. Det gemensamma är lusten att Do It Yourself ta tillvara möjligheterna med Ikea-artiklar. Vinnande koncept från olika delar av världen presenteras i denna bok. Därtill kommer generöst med andra tips och finurliga inredningslösningar.

Boken ger dessutom fördjupad information om målning om dekorering verktyg och program. Här finns också vägledning om du vill komplettera och klä om din möbel.

Boken vänder sig till dig som är kreativ händig ekonomisk och vill få inspiration till smarta lösningar.

BOKFAKTA

Titel: REMAKE IKEA idéer och inspiration för en egen stil
Författare: Rolf Ellnebrand Jeanette Bauer Catarina Seybold m fl
Omfång och utförande: ca 200 s fyrfärg och rikt illustrerad. Danskt band.
Utkommer: mars 2013 ISBN: 978-91-856-1716-6

Läs mer om Ellnebrand Rolf Remake Ikea...


Sök bästa pris på Ellnebrand Rolf Remake Ikea hos: