Dyens Dominique Smitning

Dyens Dominique Smitning
Dyens Dominique Smitning
Beskrivning av Dyens Dominique Smitning

Smitning är en imponerande romanteknisk lek full av överraskningar.
SVENSKA DAGBLADET

Dyens potentiella chick lit som får läsaren att känna sig lite bättre övergår i självabsorberad genrelek med drag av både thriller och psykodrama som får läsaren att känna sig lite smartare.
SMÅLANDSPOSTEN

Hennes roman är en hejdlöst rolig spännande och sannolik historia.
THOMAS NYDAHL

Det finns årsdagar datum som påstås få konsekvenser på sikt eftersom de ger upphov till ett mönster i det omedvetna.

Anne Duval trettiosex år och singel är mitt uppe i en lysande karriär i reklambranschen. Hon förkroppsligar den fria kvinnan. Fri? En dag den tredje december förlorar Anne fotfästet. Hon bryter ihop och flyr hals över huvud från sitt liv i Paris.
Hennes irrfärder på franska motorvägar för henne slutligen till Clermont-Ferrand där hon hamnar på en psykiatrisk klinik. När hon blir utskriven kallas hon som vittne i en mord rättegång. Vad är det som har hänt? Vem är mannen som döljer sig i mörkret och tycks vilja stjäla hennes historia?
Smitning beskriver mötet mellan en Machiavelli och en kvinna som är fånge i sitt omedvetna men vem är det egentligen som manipulerar vem?

Dominique Dyens född 1958 är fransyska och bor i Paris. Smitning är hennes fjärde roman. Hon har även skrivit en humoristisk novellsamling.

Läs mer om Dyens Dominique Smitning...


Sök bästa pris på Dyens Dominique Smitning hos: