Du härmade mig!

Du härmade mig!
Du härmade mig!
Beskrivning av Du härmade mig!

Igor är på stan med sin mamma och ser en fin mössa som han vill ha. Efter lite tjat får Igor den fina mössan. Ingen annan har en sådan. Men nej panik! När Igor kommer till skolan nästa dag har Alvar en likadan mössa. Och sedan kommer Olle också i en likadan. Killarna anklagar varandra för att härmas! Böckerna i Livat på Lingonvägen är framtagna för barn som precis har börjat läsa. Familjen på Lingonvägen erbjuder identifikation för barn i olika åldrar. Matilda Salméns sprudlande illustrationer i fyrfärg ger stöd åt texten och tilltalar både barn och vuxna. Böckerna är indelade i fyra nivåer och svårighetsgraden ökar sakta mellan nivåerna. Detta för att barnen ska känna framgång och motivation att läsa en bok till. Böckerna kan läsas av barnen själva eller tillsammans med en vuxen. Den här boken tillhör nivå blå nivå två av fyra. Boken finns även som e-bok som digital ljudbok och som Daisy. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Läs mer om Du härmade mig!...


Sök bästa pris på Du härmade mig! hos: