Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi …

Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi …
Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi …
Beskrivning av Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi …

Reflexologi och meridianterapi

av Inge Dougans. Översättning: I. Björklund/G. Boman

Vad är det som gör zonterapi så effektiv? Länge har man trott att det enbart har med kroppens spegling i fötternas reflexzoner att göra. Så är inte fallet menar Inge Dougans som i den här smått revolutionerande handboken klargör det nära sambandet mellan zonterapi och kinesisk meridiankunskap.

Boken vänder sig i första hand till zonterapeuter och akupressörer m.fl. samt kroppsterapeuter som arbetar med meridianterapi. Den passar utmärkt som lärobok i zonterapi och meridiankunskap. Även patienter till zonterapeuter och kroppsterapeuter har stor glädje av boken.

Den nya zonterapin

Med utgångspunkt från teorin att människokroppen har sina egna inre energibanor – meridianerna – som är kopplade till olika organ och att sjukdom uppstår på grund av blockeringar i dessa energibanor visar den här boken hur man återställer balansen i kroppen förebygger dålig hälsa och uppnår avspänning.

Med hjälp av tydliga illustrationer ger författaren steg-för-steginstruktioner riktade till både nybörjare och mer avancerade. Boken innehåller även ett antal fallbeskrivningar som ger kött på benen.

Om författaren:

Inge Dougans är född i Danmark där hon även fick sin utbildning i zonterapi. År 1981 flyttade hon till Sydafrika där hon etablerade en egen klinik. Ett par år senare startade hon the International School of Reflexology and Meridian Therapy. Hon har skrivit flera böcker (på eng.) i ämnet.

Läs mer om Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi …...


Sök bästa pris på Dougans Inge Reflexologi Och Meridianterapi … hos: