Ditt hjärta är mitt

Ditt hjärta är mitt
Ditt hjärta är mitt
Beskrivning av Ditt hjärta är mitt

Marlowe har fått ett nytt hjärta. En ny chans. Men det är som att hennes nya liv inte riktigt vill börja. Kanske kommer allt att kännas lättare om hon bara får tacka sin donators familj? Enligt sjukhuset vill familjen inte ha någon kontakt med henne men en kommentar i en facebook-grupp säger något annat … Mitt i allt detta är det dags att börja skolan igen. Och med en lillebror som klär sig som om hela livet var en maskerad en militant vegan till mamma och ett accelererande krig med slaktarsonen i huset bredvid är Marlowes liv kaos. Och värre blir det när hon bestämmer sig för att ta reda på mer om den som gett henne sitt hjärta. Shivaun Plozza är från Australien och debuterade 2016 med ungdomsboken Frankie . Ditt hjärta är mitt är hennes andra bok och den första som kommer ut på svenska. Det är en stark humoristisk romantisk roman om att hitta sin plats i livet.

Läs mer om Ditt hjärta är mitt...


Sök bästa pris på Ditt hjärta är mitt hos: