Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos

Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos
Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos
Beskrivning av Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos

Efter att Lars-Erik Litsfeldt fått diagnosen typ 2- ­dia­betes följde han slaviskt alla kostråd han fick från myndig­heter och diabetesbroschyrer. Han höll en strikt diet på ­myc­ket kolhydrater och lite fett. Han tog sina mediciner. Ingenting hjälpte. Tvärtom blev hans hälsa stadigt sämre … … tills han en dag beslutade sig för att, i princip, göra ­tvärtemot rekommendationerna. Istället för gröt och bröd till frukost fick det bli bacon och ägg. Det märkvärdiga som då inträffade var att hans värden började förbättras dramatiskt efter bara några få dagar … Denna omvälvande erfarenhet ledde Lars-Erik Litsfeldt till att sätta sig in i forskningen kring dia­­be­tes och att skriva den bok som han själv skulle ha behövt läsa när han fick sin diagnos. Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min ­dia­gnos är en uppdaterad och utvidgad upplaga av Diabetes. Inte. från 2009 som länge varit slutsåld. OM FÖRFATTAREN Lars-Erik Litsfeldt är författare och före­­drags­­hållare. Bland hans tidigare böcker kan nämnas Fettskrämd (2005), Ideologin, pengarna, kostråden (2007, med Per Wikholm), Kom igång med LCHF på 14 dagar (2012) och Låt bönor förändra ditt liv (2017, med Patrik Olsson). OM BOKEN En lärobok i egenbehandling som den egentligen skulle ha skrivits av diabetes­experterna. Jörgen Vesti Nielsen överläkare Den bästa bok jag läst i ämnet. Tydligen behövs det en klok och välinformerad lekman för att skriva en bra popu­lärvetenskaplig bok. Tänk om diabetikerna fick denna bok istället för de undermåliga broschyrer de får idag! Uffe Ravnskov med.dr, docent För en diabetiker som ännu inte insett fördelarna med LCHF där kan boken vara livräddande. Nej, jag anser inte att jag överdriver. Att ge bort boken till en sådan person kanske räddar ett liv. Andreas Eenfeldt ST-läkare, dietdoctor

Läs mer om Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos...


Sök bästa pris på Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnos hos: