Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar

Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar
Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar
Beskrivning av Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar

De finns överallt. Människorna som vägrar att ta ansvar. Som alltid tycks hitta någon eller något att skylla på. Är det inte samhället chefen eller kärlekslösa föräldrar så är det McDonalds tobaksindustrin eller banken. För vems fel är det egentligen att mitt äktenskap sprack? Att jag är arbetslös? Överviktig? Slår min fru eller fryser ut min kollega? Det är i alla fall inte mitt.Det pågår idag en massflykt från ansvar menar Ann Heberlein debattör och doktor i etik. En massflykt som möjlig

Läs mer om Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar...


Sök bästa pris på Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar hos: