Desarthe AgnèsÄt Mig

Desarthe AgnèsÄt Mig
Desarthe AgnèsÄt Mig
Beskrivning av Desarthe AgnèsÄt Mig

Får jag bjuda på något? frågar jag och hoppas att han inte vill ha något särskilt. Det bästa du har svarar han. Mig tänker jag ät mig.

Myriam en vilsen men kreativ kvinna i fyrtioårsåldern öppnar restaurang i ett försök att ge sig själv en ny chans och lägga bakom sig den skamliga hemlighet som ödelade hennes tidigare liv. Restaurangen där hon både bor och arbetar heter Chez moi Hemma hos mig. Där kan hon experimentera fram nya och spännande skapelser baserade på lika delar dröm och verklighet och med smak av henne själv. Under tiden för hon en dialog med levande och döda nya vänner och fördrivna spöken och fram växer en doftande och berusande lovsång till livsglädjen och möjligheten att gå stärkt ur katastrofer.

Agnès Desarthe född 1966 är fransyska bosatt i Paris. Hon har publicerat ytterligare nio romaner ett antal barn- och ungdomsböcker samt essäer. Är även verksam som översättare.

En enormt härlig bok med riktiga människor rapp dialog och ett fantasirikt flödande språk./ DI WEEKEND

Agnès Desarthe skriver vackert flödande med litterära anspråk och underhållningsvärde som perfekt balanserade kryddor./ ARBETArBLADET

En sympatisk bok fullmatad av såväl allvarligare ämnen som svek saknad och skuld som en stor portion humor./ DAMERNAS VÄRLD

Det här är en riktig sidvändare som ökar hungern efter mer och det är nästan sorgligt att boken måste ta slut. (Betyg 5/5)/ KOMMUNALARBETAREN

Fransk feelgood om Myriam 40+ som i ren vilsenhet öppnar en restaurang./ VI LÄSER

Läs mer om Desarthe AgnèsÄt Mig...


Sök bästa pris på Desarthe AgnèsÄt Mig hos: