Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land

Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land
Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land
Beskrivning av Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land

HALLONBERGEN ett annat land / Tommy Deogan

Hannaan Daniel och Dalil växte upp tillsammans i Hallonbergen i samma bostadsområde. De har sina rötter i den kultur och miljö som skapar sina egna spelregler och syn på livet. Förbrödringen och sammanhållningen dem emellan och mot världen utanför betyder mycket. Respekt och hedersvärderingar är viktiga honnörsord. Men vad händer när någon träffar en flicka från världen utanför?

I Hallonbergen ett annat land får vi ta del av livet bakom medias rubriker bakom upplopp och bilbränder och relationen med polisen. Men också hur unga människor bygger en stark gemenskap och vänskap som knyter dem samman för livet. I den hårda kampen för överlevnad finns det trots allt plats för skratt och djupa samtal. Det går inte alltid att förena olika kulturers sätt att tänka men vi kan alla lära oss betydligt mer om varför det blir som det blir. Berättelsen startar vid en kista och ett sista farväl till en nära vän och bror. Men det är bara början på berättelsen om en annan värld i vårt land.

Om författaren:
Tommy Deogan är en känd debattör och föreläser ofta om huliganvåld och fotbollskravaller. Hans egen bror blev det första dödsoffret i ett fotbollsupplopp. I böckerna Blodsbröder och Män av våld berättar han om detta. Hallonbergen ett annat land är en skönlitterär roman som handlar om utanförskap kärlek och vänskap. Tommy är uppväxt i Hallonbergen och han vet vad han talar om. Han kunde ha varit en av dem berättelsen handlar om.

Läs mer om Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land...


Sök bästa pris på Deogan Tommy Hallonbergen – ett annat land hos: