Den stora bakboken

Den stora bakboken

Det här är en bok för alla som älskar att baka! Hemmets Journal har i alla år gett läsarna bakrecept varje vecka. Nu har vi samlat en del av alla fantastiska bakrecept i den här härliga boken. Bakom recepten står bland annat namnkunniga matkreatörer som Caroline Hofberg och Kerstin Svensson, båda mångåriga medarbetare i Hemmets Journal. Här finns något för dig som gillar det lilla allt från sju sorters kakor, till det mer moderna som cheesecakes och cupcakes. Dessutom ägnar vi ett kapitel åt glutenfritt bak lika populärt för dig som tänker på vad du äter, som för dig som är glutenintolerant. Boken är indelad i 12 kapitel; Sju sorters kakor (småkakor), Tårtor, Cheesecakes, kakor i långpanna, Kladdkakor, Muffins och cupcakes, Vetebullar, Mjuka kakor, Glasstårtor, Påskens godaste kakor, Julens alla kakor och Glutenfria kakor. Frestande bilder och enkla recept gör detta till den enda bakboken du behöver! Hemmets Journals Stora Bakbok är en bok som kommer att finnas länge, som du gärna vänder tillbaka till när det är dags att baka, men som alltid bjuder på nya överraskningar.

Läs mer om Den stora bakboken

Den stora bakboken

oklassificerat, Övrigt

Hitta Den stora bakboken även hos:




Rulla till toppen