Den eviga brudtärnan

Den eviga brudtärnan
Den eviga brudtärnan
Beskrivning av Den eviga brudtärnan

Min brudtärnebok: Namn: Maddie Fraser. Ålder: Trettioett, men jag ser mycket yngre ut. På riktigt.Bruden är: Min så kallade bästa vän. Tre ord som beskriver bruden: Tyranniskt kontrollfreak. Generös, varmhjärtad, blond. Tre ord som beskriver brudgummen: Använder troligen droger.Den stora dagen: Infaller alldeles för snart för att jag ska hinna gå ner i vikt. Vad jag tycker om att vara brudtärna: Jag skulle hellre slita ut livmodern med en rostig galge. Känner mig lyckligt lottad. När festfixaren Maddie blir tillfrågad att ordna bästa vännens bröllop kan hon förstås inte säga nej. Men en bridezilla till vän, en lömsk chef och en kompis som ska skilja sig blir snart för mycket att hantera. Lägg därtill en ny (och väldigt sexig!) bekantskap som ofta och gärna ringer på hennes dörr. Alla vill ha något av Maddie när ska hon börja spela huvudrollen i sitt eget liv?

Läs mer om Den eviga brudtärnan...


Sök bästa pris på Den eviga brudtärnan hos: