Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns

Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns
Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns
Beskrivning av Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns

Änglar finns handlar delvis om hur det är på andra sidan med ord ifrån djupet av olika andeväsens hjärtan. Boken berättar om deras konflikter och kärleksgroll solkskenshistorier och om maktkamp mellan män och kvinnor. Men också hur de ser på Jorden och människan där nere.
Hur ser de ut och hur lever de? Vad gör de hela dagarna? Älskar de som vi och har sex? Läs om ärkeängeln och charmören Michael som vann kvinnans hjärta över sin förtvivlade bror Antonio om utomjordingen Lace och indianen Rinnande floden om Maria som tvingats ljuga om faderskap och om Jesus. Sananda (Jesus) är en olycksdrabbad själ som vill avslöja en hemlighet. En hemlighet som i 2000 år legat och skavt. Vem är Gud egentligen?
Allt änglarna ber om är att boken ses med öppna ögon.
Läs och bedöm med tilltro till din egen förmåga.

Boken är kanaliserad av Gisela Demartinez Lundström som efter åratal av övertalning motvilligt gick med på att föra änglarnas talan om än med ett krampaktigt tag om pennan. Hon kom helt enkelt inte undan.
Gisela Demartinez Lundström är bosatt i Köping och verksam som healer. Hon vet hur det känns att vara drabbad i hennes fall svårt sjuk av tandvårdsskador. Nu är hon helt frisk och hjälper andra i behov av healing.

Läs mer om Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns...


Sök bästa pris på Demartinez Lundström GiselaÄnglar Finns hos: