de Rosnay Tatiana Colombes Granne

de Rosnay Tatiana Colombes Granne
de Rosnay Tatiana Colombes Granne
Beskrivning av de Rosnay Tatiana Colombes Granne

Colombes granne är en kuslig och skickligt berättad historia om vår tendens till självbedrägeri och om stalking som den yttersta konsekvensen av manisk kärlek.
MARIANNE JEFFMAR DIXXIKON

En make som ofta är frånvarande. Ett yrke som inte låter henne förverkliga sig själv. En färglös vardag. Colombe Barou är en alldaglig kvinna. Hur skulle hon kunna föreställa sig vad som väntar henne i den förtjusande lägenheten där hon nyss har flyttat in? En okänd man på våningen ovanför har förklarat krig mot henne. Det är bara taket mellan henne och hennes värsta fiende Vilket pris är hon beredd att betala för att få tillbaka sin sömn och sin ostördhet? Med ett obevekligt scenario bygger Tatiana de Rosnay upp en stark psykologisk spänning. Genom att förlägga faran vid vår dörr väcker hon våra innersta fasor.

Tatiana de Rosnay är franskengelska född i Paris. Sedan debuten 1992 har hon skrivit elva romaner bland annat bästsäljarna Sarahs nyckel (Bazar 2007) och Bumerang (Sekwa 2010). Colombes granne utkom första gången i Frankrike 2000.

Tatiana de Rosnay har skrivit ännu en viktig bok. Uppbyggd som en thriller kring ett destruktivt äktenskap görs läsaren osäker vad är fantasi vad är verklighet? Marianne Jeffmar SVD

Du kommer att ha svårt att lägga ifrån dig boken innan den är slut och ännu svårare är det att släcka sänglampan … Camilla Nilsson NT

Ända fram till slutet hålls spänningen vid liv […] Björn Kolhström Bernur blogg

Läs mer om de Rosnay Tatiana Colombes Granne...


Sök bästa pris på de Rosnay Tatiana Colombes Granne hos: