Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden

Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden
Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden
Beskrivning av Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden

Med Den Nya GI-metoden tar författarna kunskaperna om den så populära GI-metoden till en ny nivå och omvandlar den senaste forskningen kring mat och hälsa till praktiska tips om hur du enklast kan äta dig till en smalare midja och sundare livsstil. I boken lanseras begreppet glykemisk belastning GB som visar sig vara en ännu bättre vägvisare för dig som enkelt vill gå ner några kilon utan att göra avkall på verklig matglädje. Här finns ett stort utbud av läckra GI-recept – såväl klassiska favoriter som nya läckra smakkombinationer och recept med inspiration från världens alla hörn. Dessutom får du praktiska uppslag med GI-alternativ till bland annat socker vetemjöl godis bröd pasta drycker och mellanmål.

Den Nya GI-metoden är en komplett guide för dig som vill äta nyttigt maximera din energi och gå ner i vikt. Boken sammanfattar det senaste kring forskningen och gör det ännu enklare för dig att lyckas samtidigt som du njuter av mängder av fräscha recept och inspirerande matbilder.
Ola Lauritzson utkom med sin första GI-bok redan 2004 och fick tidigt epitetet Sveriges GI-guru. Han har sedan dess arbetat med hälsofrågor grundat GI Viktkoll och GI-boxen samt skrivit ett antal böcker om GI-metoden.

Ulrika Davidsson är kostrådgivare och välkänd genom sina många tidigare böcker om hälsosam mat. Hon har lång erfarenhet av att föreläsa och inspirera människor att gå ner i vikt med hjälp av hennes kostplaner.

Läs mer om Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden...


Sök bästa pris på Davidsson Ulrika Den Nya Gi-metoden hos: