Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms

Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms
Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms
Beskrivning av Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms

Finns det saker du inte vill berätta för din mamma? Går du bakom ryggen på din chef? Eller har du ställt till det för din bästa kompis? Då är det inte bra om sanningen råkar komma fram via ett simpelt sms särskilt inte från din egen telefon.

Den här boken innehåller mängder med meddelanden som kommit fel det ena värre än det andra. Föreställ dig avsändarens panik när föräldrar får höra om fyllor småsyskon om sex och kärestan om konferenskvällen. Det handlar om sms som får folk att skämmas rodna eller till och med fundera på landsflykt!
Så låt skadeglädjen flöda fritt och gapskratta åt andras korkade pinsamheter se bara till att låsa knapparna på mobilen först.


Till: Brorsan

Sms: I kväll kommer jag suga av dig till du kommer. Så se till att du sover här. 😛

Svar: Aaaahhhhh nej jag vill inte veta! Skicka aldrig fel till mig igen.Till: Kompisen Anna

Sms: Hej gumman var precis hemma hos Anna och hennes barn gud måste bara säga att snacka om fult barn vad har hänt med näsan haha.

Svar: Vilken jävla idot du är!Till: Chefen

Sms: Vem fan tror du att du är???

Svar: Din chef ChristianTill: Svärmor

Sms: Jag vill dig kyssa över hela kroppen.

Svar: IngetJIMMY DÅVERKLO driver sajten felsms.com som får in mängder av pinsamma bidrag. Tack vare den igenkännande och autentiska humorn likt Kängurusuccén Tjuvlyssnat har sidan på kort tid blivit mycket populär. Pinsamma sms innehåller det bästa från felsms.com samt ett bonusavsnitt som är exklusivt för boken.

Läs mer om Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms...


Sök bästa pris på Dåverklo Jimmy Pinsamma Sms hos: