Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum

Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum
Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum
Beskrivning av Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum

Ur autismens tysta rum

Denna unika och viktiga bok skriven av en trettonårig japansk autistisk pojke ger röst åt autistiska barn och utmanar förutfattade standardföreställningar om denna gåtfulla sjukdom.
Därför hoppar jag visar tvärtemot vad många tror att människor med autism har fantasi humor empati och en känsla av andlighet och pekar på att problemet med sjukdomen inte är en brist på dessa förmågor utan snarare innebär svårigheter med att kommunicera dem till andr

Läs mer om Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum...


Sök bästa pris på Därför hoppar jag : en pojkes röst från autismens tysta rum hos: