Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst…

Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst…
Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst…
Beskrivning av Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst…

I många olika sammanhang är förmågan att hålla tal av stor vikt. Men det är inte alla som vågar göra sina stämmor hörda offentligt fastän de kanske skulle vilja. Och intresset för retorik ökar.

Handbok i konsten att hålla tal vänder sig i första hand till dem som har liten eller ingen erfarenhet av att hålla tal även om mer erfarna talare också kan finna några användbara tips.

Om du har fått i uppdrag att hålla tal tänker göra det ändå eller inser att du nog måste är det här en enkel och lättillgänglig handbok för dig. Här finner du råd och tips och inspiration. Och du kan låna fritt ur bokens exempel. I sådana här sammanhang är såväl stöld som snatteri tillåtet. Alla stora talare har snott från sina föregångare.

Med hjälp av Handbok i konsten att hålla tal vänder du en hotande förlust till en klar seger. För det är kul att hålla tal. Den som lyckligt har genomfört ett tal drabbas av en näst intill euforisk känsla när publikens applåder smattrar i öronen.HANS LELLE PRINTER DAHLMAN är känd satiriker och har bland annat deltagit i det populära radioprogrammet På håret. Han har även skrivit flera böcker och förutom humor- tal- och rimkonst märks på Dahlmans meritlista också festliga titlar som till exempel Kändisarnas snapsvisor (Känguru 2010).

Läs mer om Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst…...


Sök bästa pris på Dahlman Hans Lelle Printer Handbok I Konst… hos: