Dahlberg Joel Bankbluffen

Dahlberg Joel Bankbluffen
Dahlberg Joel Bankbluffen
Beskrivning av Dahlberg Joel Bankbluffen

Varje år luras svensken på tusentals kronor av sin bank. Bankmännen undanhåller information och säljer dåliga och dyra tjänster fastän det finns bättre och billigare alternativ.
Betalar du höga avgifter för att göra bankens jobb? Har du köpt en fond med aktiv förvaltning fastän ett vanligt bankkonto kan vara bättre? Eller är du en av dem som blivit snuvad på bolånerean?
Ekonomijournalisten Joel Dahlberg granskar fonder bolån bankkonton och korttjänster. Han listar de dolda avgifterna avslöjar knepen och berättar vad de råd du får från banken egentligen betyder.
Bankbluffen är en ovärderlig guide i kontakten med banken. Du får inte bara reda på hur man undviker de värsta fallgroparna utan lär dig också att hitta fram till bättre och billigare alternativ.
Det här är en bok du inte har råd att missa!
»När jag läser den smått sprängverkande Bankbluffen av ekonomijournalisten Joel Dahlberg inser jag att jag inte varit för misstänksam utan borde varit det ännu mer. […] Dahlberg skriver övertygande han citerar gärna både intervjupersoner och reklamtexter. Läser man bankernas reklam med boken i bakhuvudet framstår de som rena rama studentspexen. Fredrik Borneskans Dalarnas Tidningar

Läs mer om Dahlberg Joel Bankbluffen...


Sök bästa pris på Dahlberg Joel Bankbluffen hos: