Dahlberg Jenny Tjock!

Dahlberg Jenny Tjock!
Dahlberg Jenny Tjock!
Beskrivning av Dahlberg Jenny Tjock!

Med Tjock! debuterade Jenny Dahlberg som författare. Tjock! gjorde succé och fick enorm publicitet i TV radio och press och Jenny blev hela Sveriges ständigt efterfrågade tjockis. Som tjock försökte Jenny komma in på The Spy Bar med nekades inträde då bestämde hon sig för att anordna sin releasefest på Spyan men fick ljuga för festarrangören – vilket lyckades och festen blev ett minne för livet. (Och märken i huden efter den hårt åtsnörda korsetten.) Tjock! blev Sopivasti lihava i Finland och Paks i Estland och sålde mer än 10 000 exemplar.

Tjock! är en mycket rolig och tankvärd skildring av ett liv det inte talas om. Men också en komisk allvarlig och kärleksfull skildring av livet i förorten Bingolotto och bantningsvägran. Med stor träffsäkerhet och stark formuleringsförmåga väcker Jenny Dahlberg både eftertanke och får oss att skratta.

Några år efter debuten bestämde sig Jenny för att börja träna och förlorade 50 kilo då skrev hon uppföljaren När jag fyller 30 ska jag vara smal som utkom 2006.

Nu har hela 00-talet passerat och Jenny kämpar fortfarande med sina sista kilon vilket hon berättar om i bokens nyskrivna kapitel…

En gång tjock alltid tjock för det sitter liksom i huvudet

Läs mer om Dahlberg Jenny Tjock!...


Sök bästa pris på Dahlberg Jenny Tjock! hos: