Cras Kristoffer Svenneskräp

Cras Kristoffer Svenneskräp
Cras Kristoffer Svenneskräp
Beskrivning av Cras Kristoffer Svenneskräp

Sommarens varmaste dag fick den fetaste starten – de sniffade lite krökade lite och drömde sig bort massor. Men nu är det generalkris. Vad fan hände? Det blev box bergsbarnet skulle bara sättas på plats men polaren gick för långt killen dog. Hämnden måste komma hedern återupprättas det är så det funkar äta eller ätas … man får helt enkelt se till att vara av den lite hårdare varianten annars ligger man där själv.

Möt stadsdel 3. Möt skyskrapor våld smuts och neon. Möt de hemlösa hororna bergsbarnen transvestiterna och alla andra trasiga gatufilosofer.

De är Svenneskräp och kommer aldrig att bli något annat.

Det här är vad som händer när Sverige ger upp.

Svenneskräp är historien som får din mamma att börja gråta och din lillebror att vilja slåss.

Kristoffer Cras romandebut är en hårt slående mix av Sökarna The Streets sena nätter och en stökig uppväxt.KRISTOFFER CRAS (född 1982) är uppvuxen i Solna och har tidigare varit redaktör för klubbguiden Djungeltrumman.se. Han har medverkat i boken Otystnad om Göteborgs musikliv samt arbetat med manusutveckling för en rad produktionsbolag. I augusti 2013 ger Cras ut sin andra roman Falafelrulle en fantasieggande historia om vikten av att våga följa sina drömmar och tro på kärleken.

Mixen av prosa och illustration är nyskapande men formen flera tusen år gammal: en klassisk tragedi som skildrar en lång helvetisk dag från gryning till gryning.

CaféDet är Cras förmåga att skapa en trovärdig mänsklig karaktär som gör den till något annat än en grabbig splatterroman. […] Helt klart en spännande historia som berättas på ett nästan filmiskt vis.

RockyCras debutroman är ett hårt slag i magen som berör.

Kulturdelen

Läs mer om Cras Kristoffer Svenneskräp...


Sök bästa pris på Cras Kristoffer Svenneskräp hos: