Corswant Hanna von Barnflickan

Corswant Hanna von Barnflickan
Corswant Hanna von Barnflickan
Beskrivning av Corswant Hanna von Barnflickan

Karin anländer till en liten by i Frankrike för att jobba som barnflicka. Men inget är som hon tänkt sig. Inte bara det stora ödsliga huset med sin enorma trädgård och sina minst sagt udda invånare skrämmer henne utan framför allt det faktum att det inte finns något barn där. Madame Louis påstår att de förlorat sin son och att hon istället ska hjälpa till i hushållet. Karin stannar kvar kan inte förmå sig själv att vända hem eftersom hon är på flykt undan hemska minnen.
Gradvis försöker Karin anpassa sig efter Madame och Monsieurs önskemål samtidigt som hon försöker förstå vad det är som sker runtomkring henne. Madame visar ett egendomligt intresse för Karins person. Hon köper nya kläder åt henne övervakar vad hon äter och visar ett underligt intresse för hennes månatliga blödningar. Droppen blir när Karin får håret avklippt i sömnen.
Karin lär känna Jean-Claude en ung man från byn och här ser hon en möjlighet till flykt. Hon berättar vad som händer och till en början verkar han villig att tro henne. Men det dröjer inte länge förrän hon börjar misstänka att Jean-Claude är i maskopi med de andra.
Varför vill inte Jean-Claude hjälpa henne? De andra byborna tittar konstigt på henne vad är det de tror om henne? Karin känner att paret Louis har någonting annat planerat för henne men vad? Hon måste fly från huset snart hon behöver hjälp. Men hur?
Hanna von Corswant debuterar med en skräckroman av klassiskt slag.

Läs mer om Corswant Hanna von Barnflickan...


Sök bästa pris på Corswant Hanna von Barnflickan hos: