Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var…

Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var…
Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var…
Beskrivning av Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var…

I Hur jättarna går under – och varför vissa företag aldrig ger upp ställer sig Jim Collins frågan: Hur går det till när mäktiga företag faller? Kan nedgången upptäckas i tid och undvikas? Hur långt kan ett företag falla innan dess totala undergång är oundviklig och alla räddningsförsök förgäves.

Ingen institution oavsett hur mäktig den är är immun mot undergång. Det finns ingen naturlag som säger att de starkaste och största kommer för all framtid att stanna kvar på toppen. Vilket företag som helst kan börja falla och de flesta gör det förr eller senare. Men som Collins forskning visar så återhämtar sig vissa företag faktiskt och i vissa fall kan de komma tillbaka ännu starkare.

Så här säger andra om Collins bok:

Helst lär jag mig naturligtvis av andras misstag! Sida upp och sida ner av misstag – vilken guldgruva! Tänk att sträckläsa en managementbok första dagen på semestern det säger mycket om denna välskrivna bok.
-Sven Hagströmer
Styrelseordförande Investment AB Öresund

Jag har läst Good to Great ett antal gånger för att få påfyllnad av energi. Med Hur jättarna går under har jag nu ytterligare en bok att hämta energi från. Det här är en bok som kommer att vara en pålitlig referens för ledare som vill ta ansvar.
-Rolf Cassergren
COO Pernod Ricard Nordic

Jim Collins har en alldeles egen plattform bland dagens tänkare och författare när det gäller affärslitteratur. Han ställer de rätta frågorna gör det svåra analytiska arbetet och kommer fram till de riktiga svaren varenda gång. Jag läser allt han skriver och det bör du också göra!
-Alan M. Webber
Grundare tidningen Fast Company
Författare av boken Tumregler

Läs mer om Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var…...


Sök bästa pris på Collins Jim Hur Jättarna Går Under – Och Var… hos: