Coben Harlan Spelaren

Coben Harlan Spelaren
Coben Harlan Spelaren
Beskrivning av Coben Harlan Spelaren

Första boken i Harlan Cobens prisbelönta serie om Myron Bolitar!

När den unga Kathy Culver spårlöst försvinner från universitetsområdet står alla handfallna. Det enda spår som finns efter henne är ett par trosor slängda i en soptunna och polisen lägger till slut ned utredningen i brist på bevis. Ett år senare är Kathys pojkvän quaterbacken Christian Steel i starten av en lysande fotbollskarriär när han plötsligt får ett samtal ifrån någon som utger sig för att vara den förvunna Kathy. Är hon trots allt i livet?

Sportagenten Myron Bolitar gör allt för att hjälpa sin skyddsling och när Kathys far sedan bli mördad inser han att det är något som inte står rätt till. Tillsammans med sin kompanjon den egocentriske kampsportsfanatikern Win dras han in i en härva av orent spel och snabba kast. Vad har egentligen hänt Kathy och går det att hitta hennes fars mördare? Till slut tvingas Myron spela ett mycket högt spel i jakten på sanningen.
br>Spelaren är första delen i Harlan Cobens prisbelönta serie om Myron Bolitar och den fösta att komma ut direkt i pocket på svenska. Coben har sålt över 47 miljoner böcker är översatt till 40 språk och toppar ständigt bästsäljarlistorna världen över. Spelaren nominerades till Edgar Award för bästa spänningsroman och tilldelades Anthony Award för bästa originalpocket.

Sagt om boken:
En thriller som har allt intriger spänning romantik och humor. Coben håller läsaren i ovisshet från början till slut.
The Newark Tribune

Myron Bolitar är en jätterolig karaktär i bästa hårdkokta anda.
Houston Chronicle

Läs mer om Coben Harlan Spelaren...


Sök bästa pris på Coben Harlan Spelaren hos: