Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig

Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig
Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig
Beskrivning av Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig

?Den här boken tillkom under tre års arbete med att skicka ut ett mail en gång i veckan med ett tänkvärt citat och några reflektioner kring det till mina nära och kära. Nu har jag samlat de 52 mest intressanta citaten om livets alla frågor och funderingar om lycka framgång kärlek vanor och problem.

Läs ett citat för varje ny vecka och under veckan som går kan du fundera på testa och påminna dig själv om vad de orden kan ha för betydelse och påverkan på just ditt liv. Ett förslag är att du sätter upp citatet på kylskåpet?

Ta till digav andra människors tankar och ord och låt dem inspirera dig när det passar dig som bäst de har de gjort för mig!

Mattias Carlsson är 29 år bosatt i Luleå där han är Född och uppväxt. Utbildad beteendevetare och jobbar med arbetslösa ungdomar till vardags. På kvällarna tränar han Luleå hockeys B-juniorer. Stort intresse för personlig utveckling för sport och musik.

?Varför skrev jag boken? Jag ville spetsa till de citat och reflektioner jag samlat på mig under 3 år för att se hur intressant det kunde bli. Kände också att fler än dem i min närmaste bekantskapskrets borde få uppleva dessa tänkvärda ord och våga se på sig själva ur nya perspektiv. Jag vill inspirera fler till att bli sitt bästa jag helt enkelt!?
Mattias Carlsson

Läs mer om Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig...


Sök bästa pris på Carlsson Mattias Veckobrev Till Dig hos: