Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag

Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag
Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag
Beskrivning av Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag

Det här är den bästa debutthriller jag läst sedan Schakalen. Wilbur Smith

Samuel Carver arrangerar olyckor. Han senaste uppdrag verkar enkelt och ger väldigt bra betalt? misstänkt bra betalt. Måltavlan är en ansedd arabisk affärsman som misstänks stödja islamistiska terrorgrupper. Carver ser till att han råkar ut för en bilolycka i Paris.

Men direkt efter attentatet försöker någon döda Carver. Han undkommer men när han sedan ser teverapporterna från olyckan inser han att han har blivit lurad. Den arabiske affärsmannen är död? liksom den populära brittiska prinsessa som var hans flickvän. Plötsligt är Carver den mest eftersökta mannen i världen. På flykt undan polisen och hans uppdragsgivare som vill röja honom ur vägen.

Den rafflande färden för Carver via en isande uppgörelse i en segelbåt på Engelska kanalen till slutstriden i de schweiziska alperna. Mot sig har han en hemlig organisation med till synes outsinliga resurser som gör vad som helst för att uppnå sina illvilliga mål. Det som verkade vara ett enkelt uppdrag visar sig bli en mardröm och kanske Samuel Carvers allra sista uppdrag

Tom Cain är en pseudonym för en prisbelönt journalist. Han har tidigare skrivit ett dussintal böcker under sitt riktiga namn. Ett enkelt uppdrag är hans första thriller.

Läs mer om Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag...


Sök bästa pris på Cain Tom Ett Enkelt Uppdrag hos: